Välj en sida

PERSONLIG KARAKTERHOROSKOP

1.  FØDSELSHOROSKOP / KARAKTER HOROSKOP  Pdf format 119 nok  –  A4 Kompendium 195 nok

PERSONLIG KARAKTER HOROSKOP

  01 FØDSELSHOROSKOP Pdf 119 nok / A4 195 nok

  Fødselsdato

  Fødselsklokkeslett Timma / minutter

  Hvis du ikke vet tiden

  Fødested (by) og land *

  Ønsket Språk

  Pdf / A4 *
  Pdf: 119 nokA4: 195 nok

  Navn og adresse. Bare for A4-format

  Ev. annen informasjon

  Etter ”Sende” vil du snart (opptil noen timer) motta en ordrebekreftelse.

  1. Betal med Betalingskort.

  2. Eller betaling med PayPal

  3. Eller med en overføring til vår SEB-konto 5019 010 47 40

  For mer informasjon, se BESTILLINGSINFO

  Betal med betalingskort eller PayPal
  NRW

  Fødselshoroskop

  PERSONLIG KARAKTERHOROSKOP

  Det lille fødselshoroskopet er en omfattende personlig karakterhoroskop på omtrent 7 sider. Tolkningen av det personlige horoskopet er skrevet på en enkel og avslappet måte uten mange rare tekniske termer!

  Et personlig fødselshoroskop kan være veldig avslørende, men også oppbyggende. Personlig Karakterhoroskopet avslører både gode og dårlige sider, noe som gir deg sjansen til å utvikle dine svakheter.

  Et personlig Karakterhoroskop gir deg veldig spennende lesing, som kun handler om deg.

  Tolkningen av Lille Fødselshoroskop er delt inn i seks avslørende kapitler. Fødselsdiagrammet i seg selv er et fødselsdiagram over Zodiac der alle planetene og mange andre interessante ting er tegnet i det øyeblikket du ble født.

  For å kunne sette et reelt fødselshoroskop, er følgende informasjon nødvendig, hvor du ble født og når du ble født. Hvis du ikke vet tidspunktet da du ble født, må du starte fra 12:00 på dagen for da kan det maksimalt være 12 timer feil.

  Ditt personlige fødselshoroskop (horoskopdiagram) følger med ditt personlige karakter horoskop, vi bruker normalt Placidus-hussystem, som er det vanligste i den vestlige verden, men hvis du foretrekker et annet hussystem, kan du velge det.

  Vi har også utviklet vårt lille fødselshoroskop til et som vi kaller det store fødselshoroskopet som er enda mer omfattende.

  Vårt Lille Fødselshoroskop er en ekte bestselger, som vi selger på mange forskjellige språk.

  Astrologi er en gammel lære om hvordan universet påvirker våre liv som blir benyttet til blant annet å få en dypere innsikt i menneskets natur. Et horoskop, eller astrologisk kart, som blir satt opp for fødselsøyeblikket, på det sted du ble født, viser planetposisjonene i tegn, hus, og aspekter.

  Hva kan et personlig karakterhoroskop gi deg?

  Sjekk ut ditt personlige karakterhoroskop! Er du nysgjerrig på hva stjernene har å si om din personlighet og livsvei? Vårt personlige karakterhoroskop gir deg innsikt i dine styrker, svakheter og hvordan du kan utvikle deg videre. La oss utforske din indre verden sammen og se hva stjernene har å avsløre om deg. Bestill ditt personlige karakterhoroskop i dag for å starte din reise mot selvoppdagelse!