Välj en sida

Personlig Fødselshoroskop

2. STORE FØDSELS HOROSKOPET  Pdf format 179 nok  –  A4 Kompendium 279 nok

PERSONLIG FØDSELSHOROSKOP

  STORE FØDSELS HOROSKOPET Pdf 179 nok / A4 279 nok

  Fødselsdato

  Fødselsklokkeslett Timma / minutter

  Hvis du ikke vet tiden

  Fødested (by) og land *

  Ønsket Språk

  Pdf / A4 *
  Pdf: 179 nokA4: 279 nok

  Navn og adresse. Bare for A4-format

  Ev. annen informasjon

  Etter ”Sende” vil du snart (opptil noen timer) motta en ordrebekreftelse.

  1. Betal med Betalingskort.

  2. Eller betaling med PayPal

  3. Eller med en overføring til vår SEB-konto 5019 010 47 40

  For mer informasjon, se BESTILLINGSINFO

  Betal med betalingskort eller PayPal
  NRW

  Store Fødselshoroskopet

  PERSONLIGT FØDSELSHOROSKOP SOM GIR DEG ASTROLOGISK VEILEDNING!

  Det personlige fødselshoroskopet Store Fødselshoroskopet er en videreutvikling av vårt lille fødselshoroskop. Nå delt inn i 10 kapitler og opp til omtrent 20 sider.

  Er du interessert i et virkelig komplett og grundig personlig fødselshoroskop? Da anbefaler vi sterkt det Store Fødselshoroskopet, som tar opp enda flere og interessante temaer, er mer avslørende og enda mer detaljert.

  Selv i dette personlige fødselshoroskopet blir både dine svakheter og styrker fremhevet slik at du kan forstå og utvikle deg selv!

  Dette personlige fødselshoroskopet er skrevet på et enkelt og direkte språk som du ikke trenger å være astrolog for å forstå.

  Følgende informasjon er nødvendig for å sette et fødselshoroskop, dagen og tidspunktet du ble født og stedet du ble født. Hvis du ikke vet nøyaktig tidspunkt, kan du starte fra 12:00 på dagen. Men jo mer nøyaktig informasjon du har, jo bedre blir karakterhoroskopet ditt.

  Ditt personlige fødselshoroskop (fødselskart / horoskop kart) følger med ditt personlige fødselshoroskop, vi bruker normalt Placidus-hussystem, som er det vanligste i den vestlige verden, men hvis du foretrekker et annet hussystem, kan du velge det.

  Selv med dette karakterhoroskopet er ditt personlige astrologi kart / horoskop diagram inkludert. Gi oss beskjed hvis du vil ha et annet hussystem enn Placidus.

  Våre personlige fødselshoroskop  / karakterhoroskoper er helt fantastiske og veldig givende, morsomme og oppbyggende!

  Seriøst personlig fødselshoroskop.

  Planetene i horoskopet symboliserer individuelle behov, egenskaper. Måten disse blir uttrykt på, vises gjennom de astrologiske tegn, mens husene viser hvilke livsområder de gjør seg spesielt gjeldende på. Aspektene viser samspillet mellom planetene.

  Leter du etter innsikt i ditt livs unike reise? Et personlig fødselshoroskop kan være svaret. Vårt erfarne team av astrologer er dedikert til å gi deg dyp innsikt i din skjebne gjennom ditt unike fødselshoroskop.

  Et personlig fødselshoroskop er skreddersydd kun for deg, basert på nøyaktige opplysninger om din fødselsdato, tidspunkt og sted. Dette horoskopet avslører din personlighet, dine styrker og svakheter, og gir deg veiledning om hvordan du kan maksimere ditt potensial.

  Våre astrologer har års erfaring innen astrologi og er lidenskapelige for å hjelpe deg med å utforske din skjebne. Med et personlig fødselshoroskop fra oss, vil du få en dyp forståelse av din livsreise og muligheten til å ta informerte beslutninger for fremtiden.

  Ikke gå glipp av sjansen til å utforske din skjebne. Bestill ditt personlige fødselshoroskop i dag og begynn å forstå de unike stiene som ligger foran deg.